duminică, 5 august 2012

Spaghetti cu pangasius




Ingrediente:


- 300 gr spaghetti
- 500 gr file de pangasius
- 1 ardei rosu
- o ceapa
- o cescuta de bulion
- 1/2 legatura patrunjel
- o lingurita oregano
- piper si sare dupa gust
- apa cat e nevoie (1-2 cesti)
- 50 ml ulei


Se taie marunt ceapa si ardeiul si se calesc in 50 ml de ulei incins.






Se adauga o cana de bulion si 2 cesti de apa si se lasa pana cand mai scade sosul.
Intre timp ne ocupam de spaghetti pe care le pregatim conform instructiunilor de pe ambalaj.



 


Cand a mai scazut sosul nostru, adaugam condimentele si pestele pe care l-am taiat bucati potrivite in prealabil si mai lasam cateva minute, avand grija sa nu fiarba prea tare pestele.



 




Servim sosul cu pangasius pe pat de spaghetti si presaram deasupra frunzulite de patrunjel din belsug
Pofta buna!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu