luni, 6 august 2012

Gazpacho cu portocala



Ingrediente:


- 2 rosii,
- un castravete potrivit,
- 1/2 ardei gras rosu,
- 1/2 ceapa rosie,
- un catel de usturoi,
- 2 felii de portocala,
- 1/2 lingurita de chimen,
- busuioc uscat si proaspat,
- sare, piper,
- crutoane,
- 4 linguri de ulei de masline,
- o lingurita de otet balsamic.







 Gazpacho sau supa rece de rosii...

Se pun intr-un blender sau intr-un robot rosiile, castravetele, ardeiul gras, usturoiul, ceapa, busuiocul uscat, chimenul, sare, piper, otet, ulei de masline si feliile de portocale curatate de pielita alba si se mixeaza. 






 

Se pune supa in farfurie sau castron si se orneaza cu frunze proaspete de busuioc. Se pun cateva picaturi de ulei de masline si se serveste rece cu crutoane.






E perfecta pe caldura asta! Satioasa si racoritoare totodata!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu